Vilkår

Forretningsbetingelser:

Vilkår, salgs- og leveringsbetingelser.
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra NordensBrænde. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og NordensBrænde.
Priserne er gældende så længe lager haves. Har du modtaget et tilbud mundtlig/skriftligt er det gældene 8 dage.
Alle priserne er excl levering. Levering er som udgangspunkt altid kantstens levering, medmindre andet er aftalt. Levering kan kun ske ved farbar vej for lastbiler.

Leveringstidspunkt og transport.

Varen udleveres når vi har registreret din indbetaling. Betales der med kort kan varen afhentes med det samme og vi trækker først pengene ved udlevering af varerne.
Levering af varer fra NordensBrænde.dk Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret, eller kunden eller en leverandør har afhentet varen for kunden.
Dette betyder at varene kan afhentes af kunden efter aftale med NordensBrænde. Ordren vil blive slettet hvis vi ikke har modtaget betaling inden 14 dage, Såfremt andet ikke er aftalt med os.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP og hos Nordens brænde overgår til køber når varen afhentes eller er leveret hos kunden. Nordens brænde (sælger) kan aldrig på nogen måde gøres økonomisk ansvarlig for paller der leveres og herefter bliver stjålet fra kundens adresse, når pallen er leveret, overgår alt ansvar for pallen til kunden, uanset hvor pallen er leveret på/ved matriklen. Har danske Fragtmænd beskadiget få poser under transporten, vil vi oftest give 15 kr i kompensation pr, pose der er gået istykker (pillerne kan derudover selvfølgelig bruges, selv om der er kommet et hul i posen)

Reklamation.
Når du handler på NordensBrænde.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejl bestilling, brug og opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd af køber eller fragtfirma.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er indenfor 8 dage, efter man har konstateret fejlen eller manglen.


Skulle varen ønskes returneret, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Medmindre andet aftales betaler køber selv for alle omkostninger i forbindelse med fragt og alle ekstra omkostninger til samme.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.Fortrydelsesret:
NordensBrænde.DK yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du afhenter varen. Fortryder du købet, skal NordensBrænde underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Din ordre  skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering og al fragt frem og tilbage af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, i tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi tilbage betaler senest 14 dage efter din fortrydelse, såfremt vi har fået varerne retur.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: nordenssalg@yahoo.dk

Pris og betaling
Hos nordenssalg.dk har du mulighed for at betale med Mobile pay, Dankort, VISA / MasterCard  m.m samt Bankoverførsel. Bankoverførsel er ikke en ”sikker” betalingsform. Læs hvorfor.  Alle priser hos NordensBrænde – på web-adressen
https://www.nordenssalg.dk er inkl. moms. Priser på samme produkt, kan variere afhængig af om man køber på webshoppen eller fysisk på adressen.
Alle varer forbliver nordenssalg.dk’s ejendom indtil det fulde beløb for varen er betalt.

Beløbet trækkes først på kundens kort, når varen afsendes / afhentes.

CVR Nr. 28433859